L'Església Evangèlica Metodista "Missió Evangèlica" es funda, l'any 1990, pel pastor Albert Puerta. La Comunitat es vincula inicialment amb l'Església Evangèlica Metodista Bethel encara que molt aviat té vida pròpia i és reconeguda com a Església.

Després d'una primera etapa de reunir-se per les cases s'estableix en el seu primer temple del que es trasllada a la seva actual ubicació.

L'any 2001 inicia un important treball radiofònic. El programa està a càrrec de Llorenç Torras i un ampli nombre de voluntaris tant de la pròpia comunitat local com d'altres Esglésies de la comarca.

La Comunitat de Sant Cugat s'integra en l'any 2006 a l'Església Evangèlica Metodista Unida.

L'Església Evangèlica Metodista "Missió Evangèlica" li dóna la benvinguda i el convida a assistir a les seves cultes, cada diumenge a les 11.30 del matí, i a les seves diverses activitats.

La Comunitat Metodista "Missió Evangèlica" està ubicada a la ciutat de Sant Cugat.

LLOC DE CULTE:

C/ Monestir, nº 44.

Sant Cugat

Google Maps

 

HORARIS:

Diumenge 10:00 h. estudi bíblic, 11:30 h. càntics, pregària i explicació de la voluntat de Déu segons la Bíblia. Dijous 20:00 h. reunió d’oració.

Pastor, Albert Puerta Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Joomla templates by a4joomla