La Missió de l'Institut Metodista de Educació

 

L'Institut Metodista d'Educació (IME) és el centre de formació permanent de l'Església Evangèlica Metodista Unida. La Missió de l'IME és la de capacitar els dirigents de l'Església per tal que puguin desenvolupar més i millor el Ministeri que se'ls ha encomanat.
L'Església Metodista està orientada als Dons i als Ministeris. Això vol dir que entenem que és Déu qui concedeix els Dons a les persones per a realitzar els Ministeris que els han encomanat.

La responsabilitat de l'Església és la d'estar atenta a la direcció de Déu i identificar aquests Dons per tal de fomentar-los i desenvolupar-los, mentre que la responsabilitat de l'Institut Metodista d'Educació en aquest procés és la d'oferir la formació acadèmica necessària per aconseguir-ho.

És funció del Col·legi Pastoral de l'Església identificar i ratificar aquests Dons i convocar, en el nom de Jesús, els qui els tinguin, i aspirin a exercir-los, a que segueixin la formació acadèmica necessària a l'Institut Metodista d'Educació.
Poden cursar la formació de l'IME tant les persones que aspirin a exercir els seus Dons en el Ministeri Laic de l'Església com aquelles persones que aspirin a exercir-los en el Ministeri Ordenat de l'Església.
A més dels plans d'estudis acreditats, l'Institut Metodista d'Educació ofereix el Pla d'Homologació d'Estudis que afavoreix el reconeixement dels estudis teològics cursats en altres institucions i que els complementa, si això fos necessari, amb les matèries oportunes.

 

Què és l'Institut Metodista d'Educació?

En primer lloc:
Un centre de formació a distància
És un centre de formació teològica a distància que utilitza les modernes tecnologies per a implementar el seu projecte educatiu.

En segon lloc:
Un centre d’acreditació acadèmica
És un centre d’acreditació teològica per a aquelles persones que, havent cursat els seus estudis en altres institucions, necessitin l’oportuna homologació per a poder desenvolupar el seu ministeri en el si de l'Església Evangèlica Metodista.

Els quatre Blocs del Pla d'Estudis

L'Institut Metodista d'Educació ofereix el següent Pla d'Estudis. El Pla d'Estudis està basat en quatre blocs:

Curs Introductori,
És un curs dirigit a totes aquelles persones que vulguin accedir a la membresia de l'Església Evangèlica Metodista.

Curs Bàsic,
És un curs orientat a donar una formació bàsica per a tots aquells creients que vulguin formar-se per a poder exercir els seus Dons Espirituals en el si de l'Església.

Curs de Formació Eclesiàstica,

És un curs que està dirigit a totes aquelles persones que siguin candidates a formar part del Consell de Comunitat Local.

Curs Superior,

És un curs dividit en quatre anys i està orientat a aquelles persones que vulguin servir en un ministeri en la vida de l'església i que senten la necessitat de preparar-se acadèmicament per a això.

Procés de Matriculació


Si vostè desitja saber com matricular-se en algun dels quatre cursos que ofereix l'Institut Metodista d'Educació li preguem que ens ho faci saber enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.

  • Ha de saber que el Curs Introductori està dirigit a aquelles persones que desitgen formar part de l'Església Metodista a través d'alguna de les nostres Comunitats. Per a accedir a aquest curs ha de contar amb l'oportuna recomanació del seu pastor/a. Li preguem que ens faci saber el seu interès per aquest curs enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i li facilitarem la corresponent contrasenya perquè pugui matricular-se.
  • El Curs Bàsic està obert a qualsevol persona que desitgi rebre la formació que s'ofereix. Li preguem que ens faci saber el seu interès per aquest curs enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i li facilitarem la corresponent contrasenya perquè pugui matricular-se.
  • El Curs de Formació Eclesiàstica està dirigit a aquelles persones que són candidates a formar part d'un Consell de Comunitat d'una congregació de l'Església Metodista. Li preguem que ens faci saber el seu interès per aquest curs enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i li facilitarem la corresponent contrasenya perquè pugui matricular-se.
  • El Curs Superior està orientat a aquelles persones que aspiren a exercir un Ministeri Ordenat en el si de l'Església Metodista i que per a això ha obtingut l'acreditació del Col·legi Pastoral. Li preguem que ens faci saber el seu interès per aquest curs enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i li facilitarem la corresponent contrasenya perquè pugui matricular-se.

 

Joomla templates by a4joomla