VIDA AMB PROPÒSIT

Ha descobert el propòsit de la seva vida?
Vol invertir part del seu temps en aquesta recerca?
Als inicis del segle XXI l'home i la dona se segueixen preguntant si la vida té sentit sense un propòsit pel qual viure. Moltes són les persones que afirmen que realment la vida no té sentit sense aquest propòsit.
Ha trobat vostè el propòsit per a la seva vida?
Està realment convençut o convençuda de la seva resposta?
Si vostè és de les persones que han trobat un propòsit a la vida pel qual viure, permetin-nos felicitar-l@. L'animem a que segueixi el seu camí.
Si vostè és de les persones que encara està en aquesta recerca ens posem al seu servei en allò que puguem ajudar-lo.
Per a guiar-lo en la seva recerca tenim a la seva disposició les següents eines que poden ajudar-lo a iniciar el camí. No són el camí. Són algunes de les portes que hem obert per a iniciar el camí.
La teva vida té propòsit

La teva vida té propòsit
"La teva vida té propòsit" és un llibre molt fàcil de llegir que li permetrà trobar algunes pistes sobre el sentit de la vida.
  • És un llibre que es pot llegir, es pot escoltar i es pot sentir.
  • Es pot llegir com qualsevol altre llibre perquè la seva fàcil lectura i el seu disseny afavoreixen el propòsit pel qual va ser escrit.
  • Es pot escoltar. Amb això es pretén que les persones que no tinguin temps o ocasió per a llegir no es perdin l'oportunitat de descobrir el seu contingut a través de l'ordinador, de qualsevol aparell reproductor que tinguin a casa o mentre vagin en cotxe o en transport públic gràcies a les actuals tècniques de reproducció.
  • Es pot sentir bona part dels ensenyaments que conté el llibre gràcies a quatre entranyables cançons en les quals trobarà ocasió d'aprofundir en el seu interior de la mà d'una poesia plena de veritats.
Si vostè desitja descarregar el llibre, l'àudio o les cançons li preguem que ens ho faci saber mitjançant el formulari adjunt i li facilitarem l'enllaç per a què pugui fer-ho.
vidaconproposito@metodista.és Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

 

 
Joomla templates by a4joomla