L'Església Evangèlica Metodista Unida (iEmu) forma part vocacionalment de la família Metodista. L'Església Metodista, en les diverses tradicions, és una de les 7 o 8 principals famílies denominacionals dins de la tradició protestant.

La Reforma Protestant va tenir lloc a Europa al segle XVI i va ser el resultat de tornar als ensenyaments bíbliques de l'Església Primitiva.

L'Església Metodista és filla del despertar espiritual que va tenir lloc al segle XVIII, principalment a Anglaterra ia Estats Units, de la mà dels germans Joan i Carles Wesley i de Jorge Whitefield.

L'Església Metodista, en les seves diferents famílies, manifesta la seva unitat a través del Consell Mundial Metodista.

El Consell Mundial Metodista va ser fundat a Londres, Anglaterra, l'any 1.881. Inicialment es reunia cada deu anys però des de la finalització de la Segona Guerra Mundial ho fa cada cinc anys.

Segons les estadístiques facilitades en la trobada celebrada a Seül, Corea del Sud, el 18-19 de juliol de 2008, més de 75 milions de persones formen part del 'poble anomenat metodista'.

Més de 466 esglésies repartides en 152 països donen una important diversitat i una gran pluralitat a la família metodista actual.

 

Ha descobert el propòsit de la seva vida?

Vol invertir part del seu temps en aquesta cerca?

A principis del segle XXI l'home i la dona se segueixen preguntant si la vida té sentit sense un propòsit pel qual viure.

Dels quals el propòsit per a la seva vida?

Està realment convençut de la seva resposta?

Si vostè és de les persones que la història de les persones en la vida pel qual viure permeti'ns felicitar-lo. L'animem a que segueixi el seu camí.

Si vostè és de les persones que encara està en la recerca dels nostres posem al seu servei per parlar-li de Jesús.

Per ajudar en la seva recerca posem a la seva disposició les següents eines:

VIDA AMB PROPÒSIT

Ha descobert el propòsit de la seva vida?
Vol invertir part del seu temps en aquesta recerca?
Als inicis del segle XXI l'home i la dona se segueixen preguntant si la vida té sentit sense un propòsit pel qual viure. Moltes són les persones que afirmen que realment la vida no té sentit sense aquest propòsit.
Ha trobat vostè el propòsit per a la seva vida?
Està realment convençut o convençuda de la seva resposta?
Si vostè és de les persones que han trobat un propòsit a la vida pel qual viure, permetin-nos felicitar-l@. L'animem a que segueixi el seu camí.
Si vostè és de les persones que encara està en aquesta recerca ens posem al seu servei en allò que puguem ajudar-lo.
Per a guiar-lo en la seva recerca tenim a la seva disposició les següents eines que poden ajudar-lo a iniciar el camí. No són el camí. Són algunes de les portes que hem obert per a iniciar el camí.
La teva vida té propòsit

La teva vida té propòsit
"La teva vida té propòsit" és un llibre molt fàcil de llegir que li permetrà trobar algunes pistes sobre el sentit de la vida.
 • És un llibre que es pot llegir, es pot escoltar i es pot sentir.
 • Es pot llegir com qualsevol altre llibre perquè la seva fàcil lectura i el seu disseny afavoreixen el propòsit pel qual va ser escrit.
 • Es pot escoltar. Amb això es pretén que les persones que no tinguin temps o ocasió per a llegir no es perdin l'oportunitat de descobrir el seu contingut a través de l'ordinador, de qualsevol aparell reproductor que tinguin a casa o mentre vagin en cotxe o en transport públic gràcies a les actuals tècniques de reproducció.
 • Es pot sentir bona part dels ensenyaments que conté el llibre gràcies a quatre entranyables cançons en les quals trobarà ocasió d'aprofundir en el seu interior de la mà d'una poesia plena de veritats.
Si vostè desitja descarregar el llibre, l'àudio o les cançons li preguem que ens ho faci saber mitjançant el formulari adjunt i li facilitarem l'enllaç per a què pugui fer-ho.
vidaconproposito@metodista.és Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

 

 

QUADERNS D'ESGLÉSIA

Quaderns d'Església és la sèrie de documents que l'Església Evangèlica Metodista posa a disposició tant del públic en general com de les esglésies evangèliques o dels membres de la pròpia Església per a donar a conèixer el pensament, la reflexió i l'organització de la qual ens hem dotat. Lògicament algun dels documents són d'ús preferent per als membres de l'Església Metodista per raons operatives.

Quaderns d'Església està organitzat en les següents col·leccions:

Col·lecció Documents:
Aquesta col·lecció està orientada a publicar els documents oficials de l'Església.
Catàleg de publicacions:

 1. Els 25 Articles de Religió
 2. Estatuts de l'Església Metodista
 3. Cànons Generals (Versió Didàctica)
 4. El Credo Social Metodista
 5. Cànons Generals (Versió Líders)
 6. Pla de Discipulat

Col·lecció Grups de Creixement:
Aquesta Col·lecció està orientada a facilitar els materials necessaris als dirigents dels Grups de Creixement Cristià per a què puguin realitzar la tasca que els ha estat encomanada.
Catàleg de publicacions:

 1. Com funcionen els Grups de Creixement
 2. Manual per a reunions
 3. Líders de Nucli
 4. Quadrilàter dels 7 Propòsits
 5. Referències Bíbliques dels 7 Propòsits

Col·lecció Escola Dominical:
Aquesta Col·lecció està orientada a publicar els materials que estan destinats a les Escoles Dominicals de les distintes Comunitats de l'Església Metodista.
Catàleg de publicacions:

 1. Pla General d'Estudis

Col·lecció Estudis:
Aquesta Col·lecció està orientada a publicar els materials que estan destinats als Alumnes de l'Institut Metodista d'Educació.
Catàleg de publicacions:

 1. Unitat Didàctica 0. Mètodes d'Estudi
 2. Unitat Didàctica 00. Experiència de Fe i Teologia
 3. Unitat Didàctica 1. Introducció al NT 1
 4. Unitat Didàctica 2. Teologia Sistemàtica 1
 5. Unitat Didàctica 3. Discipulat 1
 6. Unitat Didàctica 4. Evangelització 1

Si vostè desitja disposar d'algun Quadern d'Església que no estigui disponible en altres pàgines d'aquesta web i que sigui de lliure accés li preguem ens ho faci saber enviant un correu a la següent adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

 

Joomla templates by a4joomla